e-book online

Deze week gaat mijn e-book online! Na maanden van voorbereiden, lezen, opruimen, schrijven, laten lezen en herschrijven gaat het dan nu gebeuren.

BLANC +

Een jaar geleden in een opwelling ontstaan omdat ik toe was aan ‘iets anders’ en nu, via vele (om)wegen geworden tot een interieurconcept waarmee ik mijn eigen minimalistische stijl wil verwoorden. Stress en de daarmee gepaard gaande onrust waren voor mij tekenen dat er iets moest veranderen. Ik zocht naar middelen om rust in mijn hoofd en omgeving te krijgen. Dat heb ik gevonden in BLANC+, zowel in het opzetten van dit concept als het toepassen van de minimalistische (levens)stijl waar BLANC+ over gaat. Dat betekende heel veel lezen, schrijven en tegelijkertijd opruimen in huis. Minimaliseren werkt bevrijdend en heeft mij uiteindelijk een andere mindset opgeleverd. Ik hoop jullie met mijn e-book te inspireren en ben erg benieuwd naar jullie reacties.

Graag wil ik mijn familie en vriendinnen bedanken die mijn concept-boek gelezen hebben en mij van heel nuttige feed-back hebben voorzien. Enkele opmerkingen van hen:

het boek is informatief, zet aan tot nadenken en bevat humor

In het e-book deel ik mijn eigen ervaringen en belevenissen. Herkenbaarheid brengt vaak een lach op je gezicht 🙂

Het heeft mij geïnspireerd door vooral niet toe te geven aan kopen om te kopen. En dat wij jouw concept hier al heel aardig hebben toegepast. En dat het werkt!!!!

De mensen om mij heen zijn een grote inspiratie voor mij geweest. Velen zijn van nature al veel georganiseerder en minimalistischer dan ik. Jaloersmakend gewoon, maar daarom een goed voorbeeld. En goed voorbeeld doet goed volgen.

Inspirerend doelmatig beschreven

Daar doe je het voor!

Mij heb je geïnspireerd. Ik krijg zin om te beginnen  (verder te gaan)
Omdat het eenvoudig is en je in eerste instantie geen dure spullen hoeft aan te schaffen zal het meerdere mensen aanspreken.

Nieuwsgierig geworden naar mijn e-book? Download het vandaag nog en laat me weten of het jou ook geïnspireerd heeft!

Ontdek ook hoe jij ook met minder meer van je huis kan genieten!