CONCEPT

relax-16-9

Blanc + is een interieurconcept gebaseerd op minimalisme. In deze welvaartsstaat worden we regelmatig verleid tot de aanschaf van meer en meer, waardoor onze huizen en levens volledig dichtslibben met spullen en werk. Al die spullen vergen zoveel energie van ons, dat we er niet meer van kunnen genieten. Opruimen, schoonmaken, onderhouden, repareren, telkens weer opnieuw, maakt dat we weinig tijd overhouden voor de leuke dingen in het leven. 

Blanc + helpt en inspireert om met minder spullen te gaan leven, zodat je huis en leven meer ruimte krijgen. Minimalisme wordt vaak gezien als leeg en ongezellig, maar Blanc + laat zien dan je met minimalisme juist meer plezier van je huis zult beleven en dat het niet ongezellig hoeft te zijn. Minimalisme staat bij Blanc + niet voor leeg en kaal, maar voor eenvoud en persoonlijkheid. De persoonlijke benadering maakt dat het voor iedereen anders ingevuld kan worden.

Blanc + staat voor eenvoud, licht, kwaliteit en natuurlijke materialen en kleuren. Dit zijn de ingrediënten voor ruimtelijkheid, wat zorgt voor rust en behaaglijkheid.

BLANC+ relax…