Ontdek hoe je in 7 stappen meer ruimte zult krijgen

7stappen-kleinWil jij in 2017 een frisse start maken in je interieur en meer sfeer, ruimte en tijd maken om te genieten van je huis? Meld je dan nu aan voor deze GRATIS online workshop op donderdag 8 december om 20:00 uur, waarin je in 7 stappen leert hoe je hier effectief mee kunt beginnen.

Maak van 2017 een topjaar waarin je meer ruimte voor jezelf en meer ruimte in je huis gaat maken. Meer ruimte om echt te kunnen genieten van je huis, je vrienden, je gezin en meer tijd voor jezelf, om te doen wat je écht wilt. Maak korte metten met alles wat dat nu nog in de weg staat en zet die stap in de goede richting door je aan te melden voor deze GRATIS workshop. Met de volgende 7 stappen help ik je verder.

7 Stappen naar meer Ruimte in je Huis en in je Leven!

Donderdag 8/12/2016 om 20u

2016 was mijn jaar om die ruimte te maken, want ik besefte me dat er teveel kostbare tijd in opruimen, opbergen, zoeken en schoonmaken ging zitten. Om daar verandering in te brengen heb ik veel gelezen, cursussen gevolgd en ben vooral gaan dóen. Het resultaat was RUIMTE, ruimte in álles: in huis, in kasten, in tijd en vooral in mijn hoofd! Nu heb ik tijd om te genieten van mijn huis en tijd om sfeer in huis te brengen, iets waar ik daarvoor nooit aan toekwam.

Wil jij ook tijd krijgen om je huis sfeervol te maken?  Wacht dan niet langer en maak nu je beste voornemen voor 2017:

Wat ga je ontdekken:

  • hoe je effectief kunt opruimen
  • hoe je je huis en je leven beter kunt organiseren
  • hoe nieuwe gewoontes voor je kunnen gaan werken
  • hoe je je werkzaamheden beter kunt verdelen
  • hoe je meer ruimte kunt scheppen in huis
  • hoe je geld kunt besparen en toch luxe te wonen
  • hoe je je huis beter kunt inrichten

Wil je dat ook? Meld je dan gratis aan!

Op donderdag 8 december 2016 om 20:00 uur gaan we aan deze gratis workshop doen. Kun je dan niet? Meld je dan toch aan, dan stuur ik je een uitnodiging voor de volgende workshop.

7 Stappen naar meer Ruimte in je Huis en in je Leven!

Donderdag 8/12/2016 om 20u

groet, Suzanne